Forgot already

Dear my blogger readers,

ACROSS THE UNIVERSE | via Tumblr

Greetings. Haih penatnya(baru balik skolah) T_T . Hiii dh tukar skin blog ni dari blogskin ke normal template kott hahah lupa nama dia. Dh lama jgkla xguna template ni so ingat ingat lupa cara nak edit bnda alah ni sorry la kalau simple sgt sbb baru tgh dlm proses nk belajar balik.

Dulu masa drjah 6 gitu mira reti la jgk buat header, edit code sikit2 tpi not the entire blog la guna tuto okey. Tah tetiba pulk nk tukar blogskin sbb masatu blogskin mmg popular. So mira dah terbiasa dgn coding blogskin smpai dh lupa dah kekok cmne nk edit yg biasa ni haa

Masa ting.1 gitu jarang ah guna blog, bukk pn kdg2 je tu pun nk tgk dashboard nk check perkembgn blog yg aq follow. Nk update post tu memang x ah, xde idea plus malas gitu haa.Lgi stu aq suka ltk blog aq dlm mode private aq pn xtau sbb apa. Mybe sbb tu lah follower aq xnaik2 biarpun blog ni dah berusia 4 tahun T_T

Guna blogskin dulu kerp jgklah tukar skin dia tpi xlah hrini skin lain esok skin lain tu hazabedah namanya lgipun aq ni bukan ah rajin sgt hari2 nk mengadap coding yg tah pape tu no no no aq mksdkn mcm dlm dua bulan sekali lh kot(kerap ke?) haha. Satu lgi ada satu website ni yg bgi freebies blogskins by blogger2 sekeliling kita ni, mmg berlambak2 pilihan blh tahan pilih okay dkt yg xtau tu blh check di www.blogskins.com . Stop smpai sini dulu bye.

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)