Posts

Showing posts from January, 2014

Unbroken

Image
You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I would be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper



Forgot already

Image
Dear my blogger readers,


Greetings. Haih penatnya(baru balik skolah) T_T . Hiii dh tukar skin blog ni dari blogskin ke normal template kott hahah lupa nama dia. Dh lama jgkla xguna template ni so ingat ingat lupa cara nak edit bnda alah ni sorry la kalau simple sgt sbb baru tgh dlm proses nk belajar balik.

Dulu masa drjah 6 gitu mira reti la jgk buat header, edit code sikit2 tpi not the entire blog la guna tuto okey. Tah tetiba pulk nk tukar blogskin sbb masatu blogskin mmg popular. So mira dah terbiasa dgn coding blogskin smpai dh lupa dah kekok cmne nk edit yg biasa ni haa

Masa ting.1 gitu jarang ah guna blog, bukk pn kdg2 je tu pun nk tgk dashboard nk check perkembgn blog yg aq follow. Nk update post tu memang x ah, xde idea plus malas gitu haa.Lgi stu aq suka ltk blog aq dlm mode private aq pn xtau sbb apa. Mybe sbb tu lah follower aq xnaik2 biarpun blog ni dah berusia 4 tahun T_T

Guna blogskin dulu kerp jgklah tukar skin dia tpi xlah hrini skin lain esok skin lain tu hazabedah na…