Stuck at home! Bosan gila

Assalamualaikum.

Sejk kebelakangan ni selalu je hujan kt sini. Tpi xde lh sampai thp banjir , hujan lebat je. Cuti kali ni abah ngan mama ckp nak pergi kl. Alahh nk main air dkt i city tu. Tapi tunggu nanti abg ngah habis spm ngan adik sy sihat. boleh pulak camtuuuuu. Jenuh jgkla nk tggu abg ngah hbis spm tpi semalam dh last paper dia so yeayyyyyy sekarang ni kena tggu adik aq betul2 sihat je. Dia bukn sakit pun dia berkhatan hehe :p Adik aq ni spesis penakut sikit, wlaaupun aq rasa dia ni dh sihat laa kott sbb dh seminggu dri tarikh dia berkhatan tu tpi dia still takut takut lepastu part paling xboleh nk blah dia jalan terkangkang.

Aq dh brapa kali ckp dkt dia cuba jalan betul2, nk pergi kl camne kalau adik aq jalan macam ni duhh. Tapi dia ttp jalan terkangkang cmtu ahh biarlah lama2 nnti dia back to normal lah tu. Okey stop ckp pasal adik aq. Ni nk ckp pasal result aq pulk. Erm bolehla dpt 4A. Tpi yg paling tragik nya ba dgn math dpt c. Pkp ada ckp nk streaming kls diorang tgk dkt ba ngan amth. Sobs turun kelas la gamaknye tahun depan. Xpe, nnti nk usaha lebih lagi tahun depan. Bye 

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result