Posts

Showing posts from December, 2013

Happy New Year Eve

Image
\
Hi ppl. Im back after long hiatus. First skali nk ucap selamat tahun baru kpd semua follower blog ni, may Allah ease your tasks.
2014. Satu permulaan yg baru. Im turning 15 tomorrow yayy. Cepatnya masa berlalu rasa baru semalam abah daftar mira ke tingkatan 1 di sekolah smkaf tgk2 skrg dh ting.3 yayy big boss menengah rendah katanyee haha k stop. Sekolah esok mira dpt msuk kelas prtama. Xtau jgk knp mira layak pdhl mira dpt 4A ja dahtu bahasa arab dpt C pulk tu cmon la
Ramai lgi yg lyk duduk kt kls prtama brbnding mira sbb hritu pkp skolah mira ada cakap nk tentukan kls based on bahasa arab dgn math. Mira dpt C dua2 subjek tu tpi still dpt kls pertama okey waduhh pening banget dong. Tpi xpelah dengan peluang ni mira janji nk usaha kuat lgi doakan mira ya semua!!! ^^
Baiklah sampai sini dulu ya, tunggu update dari mira. Assalamualaikum

Stuck at home! Bosan gila

Assalamualaikum.

Sejk kebelakangan ni selalu je hujan kt sini. Tpi xde lh sampai thp banjir , hujan lebat je. Cuti kali ni abah ngan mama ckp nak pergi kl. Alahh nk main air dkt i city tu. Tapi tunggu nanti abg ngah habis spm ngan adik sy sihat. boleh pulak camtuuuuu. Jenuh jgkla nk tggu abg ngah hbis spm tpi semalam dh last paper dia so yeayyyyyy sekarang ni kena tggu adik aq betul2 sihat je. Dia bukn sakit pun dia berkhatan hehe :p Adik aq ni spesis penakut sikit, wlaaupun aq rasa dia ni dh sihat laa kott sbb dh seminggu dri tarikh dia berkhatan tu tpi dia still takut takut lepastu part paling xboleh nk blah dia jalan terkangkang.

Aq dh brapa kali ckp dkt dia cuba jalan betul2, nk pergi kl camne kalau adik aq jalan macam ni duhh. Tapi dia ttp jalan terkangkang cmtu ahh biarlah lama2 nnti dia back to normal lah tu. Okey stop ckp pasal adik aq. Ni nk ckp pasal result aq pulk. Erm bolehla dpt 4A. Tpi yg paling tragik nya ba dgn math dpt c. Pkp ada ckp nk streaming kls diorang tgk dkt b…