x

Assalamualaikum.

snob

Mungkin belum terlambat lagi nk ucap selamat hari raya for all bloggers out there :) As for me, raya thun ni seronok jugklah sbb dpt duit raya banyak hehe. 200 lebih okey tpi semua duit tu masuk dalam bank. kita kena start menabung untuk masa depan okey

Malas nk upload gmbar raya bukan ada orang nk tengok pun. okey dh xthu nk update apa. ermm, korang ada tak channel lifetime 709? chanel favourite tu okey. paling minat dance moms dgn masterchef australia. memang peminat setia la hari hari duk depan tv mesti duk tunggu dance moms dgn masterchef australia ni.

Best sgt okey trylah tengok. dlm masterchef australia tu ada orang islam lagi okey. malaslah nk cerita panjang, trylah tengok. okey tkthu dh nk cakap ape, wait for my next update bye.

A.E

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)