Sambutan raya

Assalamualaikum

Hrini xpergi skolah. Malas k malas. Semalam ada sambutan hari raya kt skolah. Boleh tahan la jugak. Tpi banyak maksiat mcm girls ambik gambar ngan boys tanpa batasan. Same goes to me actually. Tkthu jugk kenapa terover excited smpai tak ingat batas batas dlm islam.

This is the picture, im in the red one with 'peace' sign

Masatu memang tak sedar apa dh, yg tahu cuma excited nk bergambar. masa tengah duk posing posing tu tiba tiba ada budak form5 datang record video. cam bodoh je, dhla menyibuk dekat blok orang lpstu curi2 rakam video pulak. dua kali bodoh. tpi kalau tengok dkt gambar tu aq jauh gakla ngan boys tu kalau nk banding dgn kawan aq lagi 2 orang tu.

Lepastu aq geram sangat ngan kawan aq ni. Bf dia dtg dkt kelas lepastu tengok2 diorang lesap, aq pun cari lah kwn aq tu tpi tengok2 diorang tgh syok bergambar. aq geram sgt, dia ni xfikir langsung ke kalau something jdi dkt dia? dhla dia sorang perempuan, bf dia tu bwk kwn dia okey. lpstu dia sibuk nk ckp orang tu gedik orang ni gedik pdhl dia 2x5 je. aq xthu la apa dh jadi dengan kwan aq ni. dia dh brubah sejak ada bf. hurmm

Malas nk upload gambar banyak banyak sbb loading lambat gila urghhh. K bye


Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion