Posts

Showing posts from August, 2013

Sambutan raya

Image
Assalamualaikum

Hrini xpergi skolah. Malas k malas. Semalam ada sambutan hari raya kt skolah. Boleh tahan la jugak. Tpi banyak maksiat mcm girls ambik gambar ngan boys tanpa batasan. Same goes to me actually. Tkthu jugk kenapa terover excited smpai tak ingat batas batas dlm islam.

This is the picture, im in the red one with 'peace' sign
Masatu memang tak sedar apa dh, yg tahu cuma excited nk bergambar. masa tengah duk posing posing tu tiba tiba ada budak form5 datang record video. cam bodoh je, dhla menyibuk dekat blok orang lpstu curi2 rakam video pulak. dua kali bodoh. tpi kalau tengok dkt gambar tu aq jauh gakla ngan boys tu kalau nk banding dgn kawan aq lagi 2 orang tu.
Lepastu aq geram sangat ngan kawan aq ni. Bf dia dtg dkt kelas lepastu tengok2 diorang lesap, aq pun cari lah kwn aq tu tpi tengok2 diorang tgh syok bergambar. aq geram sgt, dia ni xfikir langsung ke kalau something jdi dkt dia? dhla dia sorang perempuan, bf dia tu bwk kwn dia okey. lpstu dia sibuk nk ckp o…

Semakin parah.

Image
Assalamualaikum


Falahiah semakin parah. banyak kes kes disiplin yg terjadi sejak dua menjak ni. macam macam dh yg berlaku. semakin hari semakin parah. aq xthu dh nk kata apa, tpi hakikatnya only pelajar sekolah smkaf yg thu. dan yg terbaru, ada pelajar f1 dirasuk. ya allah, banyaknya dugaan.

Aq xbrani untuk sebut masalah-masalah disiplin kt sini sbb tkut mengaibkan nama baik sekolah. apa yg dpt aq kata, memang memalukan dan tak mencerminkan PELAJAR SEKOLAH AGAMA langsung.aq sebagai salah seorang pelajar dkt smkaf memang aq rasa benda ni sngt menyedihkan. come on guys, we are smka's student, sepatutnya kitorang jadi role model tpi ni dh terbalik.

Kalau perkara yg berlaku dkt skolah kitorang smpai ke pengetahuan awam memang amat amat memalukan sbb kitorang bukan hanya pelajar skolah biasa tapi sekolah yg bertunjangkan agama sebagai terasnya. semoga Allah membantu kami. yg sngat berharap, A.E♥

x

Image
Assalamualaikum.


Mungkin belum terlambat lagi nk ucap selamat hari raya for all bloggers out there :) As for me, raya thun ni seronok jugklah sbb dpt duit raya banyak hehe. 200 lebih okey tpi semua duit tu masuk dalam bank. kita kena start menabung untuk masa depan okey

Malas nk upload gmbar raya bukan ada orang nk tengok pun. okey dh xthu nk update apa. ermm, korang ada tak channel lifetime 709? chanel favourite tu okey. paling minat dance moms dgn masterchef australia. memang peminat setia la hari hari duk depan tv mesti duk tunggu dance moms dgn masterchef australia ni.

Best sgt okey trylah tengok. dlm masterchef australia tu ada orang islam lagi okey. malaslah nk cerita panjang, trylah tengok. okey tkthu dh nk cakap ape, wait for my next update bye.

A.E♥