Posts

Showing posts from May, 2013

Asrama vs Berulang

Image
Assalamualaikum.


Aq benci budak asrama skolah aq. Diorang ni selalu je ada sifat perkauman -.- contohnya kalau ada apa2 hal berlaku, diorang taknak cite pun dkt budak berulang mcm aq. ayat femes yg diorang slalu ulang "ni hal budak asrama, ko budk berulang xperlu tahu" well hello aq budak skolah ni jugak so aq berhak tahu apa2 kejadian yg brlku dkt skolah tak kira mlibatkan asrama atau tak!

macam haritu, ada pencuri pecah masuk dorm form 2. bila aq tanya diorang cakap aq tak perlu tahu. pesal doh ngan diorang ni. mana la tahu takut2 aq terserempak dengan pencuri tu ke lol -.- tpi sungguh aq ckp budak berulang ni always dipandang serong. aq ulang, ALWAYS.

let me tell you apa yg budak asrama selalu bezakan dengan budk berulang, pertama 'kt asrama ni solat cukup 5 wktu,berjemaah pulaktu....." nampak tak yg diorang ni riak? lgipun kitorang pun solat cukup jugk and ada je yg berjemaah dengan family. kedua, "kt asrama blh study group ramai2,blajar ramai2..." kal…