Update! yeay :)

Assalamualaikum.

Fotky na profilu Timeline | via Facebook

Haii! lamanya aku menyepikan diri. biaselah, sibuk okay tsk tsk T_T exam pun dah nk dekat, 19/5 . exam kali ni aq dh tanak main2. serikk kau. hehe. 30/4 ni aq ikut rombongan lawatan ke pulau pangkor. doakan semua berjalan lancar eh? hehe thanks :)

Aq dah jatuh hti dekat sorang budak form 4 tu. Dahla tinggi,putih,hidung mancung then kaya pulak tuu. pakej lengkap gitu. tpi takkanlah orang hensem macam dia xde gf kan? hurmmm, baru nak ngorat. tpi berita baiknya, dia pun ikut sama lawatan pangkor tu. kira aq ada chance la. hehe

korang, baru2 ni ada sorang budak ni muncul kmbali dlm hidup aq lepas dh lama menghilang. cinta pandang pertama mira, kira first love laa. tpi lepas dia pindah pegi mrsm, dia langsung xcontact mira. sakit hati thu tak. dia buat kita cam tunggul kayu jeh. sesuka hati dia! mira memang marah dekat dia, marah sangat2!

tapi taklama lps tu aq dpt lupakan dia. then, 2 tahun selepas tu dia contact aq balek. aq pun rindu sgt dkt dia so aq layan je. then aq mula suka dkt dia lagi ( omg -.- ). satu hari tu, aq send mesej tpi dia xbalas2. berhari2 dia xmesej aq. kurang asam punya budak. sampai hti buat aq camni :'(

ahhh, aq xnak pikir benda2 cam ni. sekarang ni, aq nk fokus dkt pelajaran. pleasse la. doakan semoga aq dpt straight A. bye, muahhh.

gwiyomi? sorry aq xminat. cam ntah pape je -.-




Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion