Posts

Showing posts from April, 2013

1st Baby Giveaway by KmliaHshm

Image
Assalamualaikum.


Nak menang GA ni sangatsangat sebab salah satu hadiah nya ialah dvd bigbang alive tour. dah lama cari album tu tpi kt sini susah nk jumpa. so ni je lah satu2 nya chance nk dpt album tu T_T hadiah2 lain pun best gak, sapelah yg xnak teddy bear kan? awesome giveaway! :)



Update! yeay :)

Image
Assalamualaikum.


Haii! lamanya aku menyepikan diri. biaselah, sibuk okay tsk tsk T_T exam pun dah nk dekat, 19/5 . exam kali ni aq dh tanak main2. serikk kau. hehe. 30/4 ni aq ikut rombongan lawatan ke pulau pangkor. doakan semua berjalan lancar eh? hehe thanks :)

Aq dah jatuh hti dekat sorang budak form 4 tu. Dahla tinggi,putih,hidung mancung then kaya pulak tuu. pakej lengkap gitu. tpi takkanlah orang hensem macam dia xde gf kan? hurmmm, baru nak ngorat. tpi berita baiknya, dia pun ikut sama lawatan pangkor tu. kira aq ada chance la. hehe

korang, baru2 ni ada sorang budak ni muncul kmbali dlm hidup aq lepas dh lama menghilang. cinta pandang pertama mira, kira first love laa. tpi lepas dia pindah pegi mrsm, dia langsung xcontact mira. sakit hati thu tak. dia buat kita cam tunggul kayu jeh. sesuka hati dia! mira memang marah dekat dia, marah sangat2!

tapi taklama lps tu aq dpt lupakan dia. then, 2 tahun selepas tu dia contact aq balek. aq pun rindu sgt dkt dia so aq layan je. then aq …

Giveaway by DI #2

Image
Assalamualaikum.


jom join! tamat pada 30/4 . sempat lagi tauu!

Mega Giveaway by FY &NEB

Image
Assalamualaikum.


Jom join GA ni ramai2. ada 2 hari lagi sebelum tamat pada 30 April. Jom cepat!

today :(

Image
Asslamualaikum.


Harini dua kali tau kena marah dengan cikgu. Pagi tadi, guru kelas aq marah2 ckp kitorang blajar main2. lepastu masa pai quran tadi, kena mrah skali lgi dengan ustaz. ustaz marah sbb budak lelaki kelas aq main2 masa tengah baca quran.

Memang patutpun diorang kena marah. tapi yg aq sedih sangat2, ustaz ckp dia nk tukar kelas sbb dia memang dh menyampah gila dengan budk lelaki kelas aq. ustaz tu baik sgt2 n tak pernah marah kitorang. ustaz tu jugak yg ajar bhsa arab kitorng. budk lelaki kelas aq 2 org je yg lulus bhsa arab, yg lain tu semua gagal. bayangkan, budk lelaki kelas aq ada 15 orang, tolak 2, 13 org yg gagal!! ish3. budk pompuan pulk dpt tinggi2, ada yg dpt 90 . semua pompuan lulus.

aq agak, ustaz memang dh fade up gila kot, sampai ustaz ckp "saya xpernah marah awk, saya layan awk mcam anak sndiri tapi awk pijak kepala saya" sedih tau dengar ustaz ckp gitu, sampai ada yg nangis2 tadi. aq sbgai ketua kelas memang malu gila ah kot. kelas kitorang memang …