Hii :)

Assalamualaikum.

Tumblr_mjxbajonzd1qbynsbo1_500_large

Hi. baru balik dari skolah. Harini ada prjumpaan unit beruniform ekceli tpi malasss pegii. Tahun ni aku takdatang langsung perjumpaan unit beruniform. Thun lepas adala 2,3 kali aq pegi. Kalau pegi pun bukan buat pape pun -.- Sebabtu aku liat nk pegi. Tapi kalau perjumpaan kelab confirm aku pegi sbb ada crush hahaha

Lepastu, aku dpt 2A 4B 1C buat masa sekarang. okey la tu kan dri takde A langsung. huh. Aku dpt A bm dengan bi. dua2 aku dpt markah 88. alhamdulillah. then aku malas cite pasal B, terus ke C. guess subjek apa aku dpt C? yess, sejarahhhhh. 67 weii T_T tapi bgi aku okeylah tu sbb aku memang tk mint sejarah. huuuh.

And...19/3 birtday IN. happy birthday awak! hope awak suka hadiah yg sy bagi tuh. Thanks for everything, loveyou 


Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result