Posts

Showing posts from March, 2013

Hii :)

Image
Assalamualaikum.


Hi. baru balik dari skolah. Harini ada prjumpaan unit beruniform ekceli tpi malasss pegii. Tahun ni aku takdatang langsung perjumpaan unit beruniform. Thun lepas adala 2,3 kali aq pegi. Kalau pegi pun bukan buat pape pun -.- Sebabtu aku liat nk pegi. Tapi kalau perjumpaan kelab confirm aku pegi sbb ada crush hahaha

Lepastu, aku dpt 2A 4B 1C buat masa sekarang. okey la tu kan dri takde A langsung. huh. Aku dpt A bm dengan bi. dua2 aku dpt markah 88. alhamdulillah. then aku malas cite pasal B, terus ke C. guess subjek apa aku dpt C? yess, sejarahhhhh. 67 weii T_T tapi bgi aku okeylah tu sbb aku memang tk mint sejarah. huuuh.

And...19/3 birtday IN. happy birthday awak! hope awak suka hadiah yg sy bagi tuh. Thanks for everything, loveyou ♥


quick update

Image
Assalamualaikum.


Hi, sorry menyepi buat sekian lama. Hehe. Harini ada perjumpaan kelab & persatuan. Guess what? I meet him! Omg hensem gila kot. Badan dia though dan rambut stylo. Memang cair ah hati tadi, dahla muka baru bangun tidur. ahaks, cute je.

Memang bertuah kott tadi sbb dpt duduk dkt dengan dia, memang happy gile dapat tengok dia dari dekat. Then dapat tengok dia senyum pulak tu! memang asdfghjkl T_T . berbalik pada cite asal, prjumpaan kli ni , cikgu suruh kemaskini papan kenyataan. aint nobody got time for that? huh.

cikgu bahagikan tugas tugas samarata. aku dengan syaika dpt kerja menampal. easy je takpayah guna tenaga pun. lepastu pasal lawatan. omg lawatan ke pulau pangkor! takpernah pegi pulau pangkor. sbbtu excited sangat haha. and then syaika suggest kelab ni adakan bowling. then cikgu terima. ohyeahhh. sabtu ni sekolah. urghhhhh bencinya -.-

sorry sbb post ni agak serabut sikit, keletihan yg teramat harinii ;_;