Euww

Assalamualaikum.

26322_616130178404250_502240469_n_large

First of all, im sorry for not keep updating this blog since im busy with school. Tahu2 je lah hidup seorang pelajar sekolah, xsah kalau homeworks tak bertimbun. Kebelakangan ni, slalu rasa letih yg teramat.Lepas balik skolah terus tidur, malam buat hw, kalau x ngantuk , sebelum tidur on twitter guna tab, hehe.

Alhamdulillah, Mira dah selamat KELUAR ASRAMA. Mira duduk sminggu je pun. Xkesah pun orang nk cakap apa, Lols mulut orang x boleh nk tutup, let go them. Patut berTERIMA KASIH sbb diorang nkbagi pahala free uollss. Prasan diorang bagus. Bagus sangat laa tu kan *tangan kebahu mata ke atas

Aku tkthu apa masalah diorang, kalau pasal aku cepat je bash, cepat je tersebar satu skolah, kalau pasal orang lain xambil thu pun. Payahkan dengan spesis cenggini. Xpe, korang tengok nanti aku buktikan yg aku bukan org yg senang korang pijak. Eell, we will wait and see.

Stress thu tak duk asrama. Masa prep tersangatlh bising -.- xcukup dlm bilik prep,diorang sambung ckp atas dorm, diorang ni kalau bab berckp bukan nk ckp pelan pelan, sopan sopan tpi lagi dhsyat adala. Cakap banyak tu memanglah hobi perempuan tpi jagalah adab, lagi2 tengah malam, bising orang nak tido xboleh.

Cam asdfghjkl. Aku pun xtau cmne terdetik dlm hti nk duduk asrama. To all, fikir masakmasak kalau nk buat kputusan. Buat kputusan atas diri sendiri, xyah dgr ckp orang kecuali parents. Serik k serik, aku jnji xnak duduk asrama dh tmbh tmbh lagi dgn kak helwa yg garang n langsung x brtggungjwb tuh. Huh, menyampah. Cmne diorang pilih helwa aku pun xthu. Helwa ke cenggitu? Idk what to say.

Follow my Instagram, i do really followback Instagram : thefalahian

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result