Dear Crush

Assalamualaikum.

Mesti korang semua pernah ada crush kan? Mustahil la kalau ckp takde, mesti adalah punya. Aku ada crush  dkt sorang senior yg jugak satu skolah dgn aku. Dah lama kot dia jdi crush aku, bulan 3 tahun lepas lagi, tpi tengah tahun tuh aku lupakan dia. Yelah, sometime kita kena carry on dan berhenti dari mengejar seseorang yg tak tahu tentang kewujudan kita, macam chasing the sun gituh.

Tak lama lepas tuh, dia mula sedar kewujudan aku dan status dia sebagai crush aku. So dia mintak nk couple dengan aku. Omg, Happy gillaaaa masatu!! tapi malangnya, timing dia tak sesuai sbb masatu aku dah couple dengan orang lain :( aku tknak bagi dia kecewa dan aku tak sampai hti nk duakan dia sbb msti dia sedih kalau dia dpt tahu aku dh ada orang lain.

So aku TERPAKSA tolak walaupun itulah yg aku harapkan selama ini. bodohkan aku? T_T dan sekarang aku menyesal sangat sangat. Aku mula rindukan dia balik.Aku menyesal sangatsangat. So sampai sekarang aku single. Aku taknak pun couple nih. Aku tahu aku kena lupakan dia dan fokus dkt pelajaran. Lagipun tahun ni dia ada PMR. 

Tadi masa aku duk scroll tomeline smbil buat duckface aku terbaca bende ni :



Based on a psychological study: a crush only lasts for a maximum of 4 months. If it exceeds, you already in love. 
Tapi aku rasa crush aku tuh bertahan lebih 4 bulan kot. adakah ini bermaksud? T_T come on! lupakan dia, fokus study, ingat azam tahun ni :(

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result