Posts

Showing posts from February, 2013

Dear Crush

Image
Assalamualaikum.

Mesti korang semua pernah ada crush kan? Mustahil la kalau ckp takde, mesti adalah punya. Aku ada crush  dkt sorang senior yg jugak satu skolah dgn aku. Dah lama kot dia jdi crush aku, bulan 3 tahun lepas lagi, tpi tengah tahun tuh aku lupakan dia. Yelah, sometime kita kena carry on dan berhenti dari mengejar seseorang yg tak tahu tentang kewujudan kita, macam chasing the sun gituh.
Tak lama lepas tuh, dia mula sedar kewujudan aku dan status dia sebagai crush aku. So dia mintak nk couple dengan aku. Omg, Happy gillaaaa masatu!! tapi malangnya, timing dia tak sesuai sbb masatu aku dah couple dengan orang lain :( aku tknak bagi dia kecewa dan aku tak sampai hti nk duakan dia sbb msti dia sedih kalau dia dpt tahu aku dh ada orang lain.
So aku TERPAKSA tolak walaupun itulah yg aku harapkan selama ini. bodohkan aku? T_T dan sekarang aku menyesal sangat sangat. Aku mula rindukan dia balik.Aku menyesal sangatsangat. So sampai sekarang aku single. Aku taknak pun couple nih. A…

Euww

Image
Assalamualaikum.


First of all, im sorry for not keep updating this blog since im busy with school. Tahu2 je lah hidup seorang pelajar sekolah, xsah kalau homeworks tak bertimbun. Kebelakangan ni, slalu rasa letih yg teramat.Lepas balik skolah terus tidur, malam buat hw, kalau x ngantuk , sebelum tidur on twitter guna tab, hehe.

Alhamdulillah, Mira dah selamat KELUAR ASRAMA. Mira duduk sminggu je pun. Xkesah pun orang nk cakap apa, Lols mulut orang x boleh nk tutup, let go them. Patut berTERIMA KASIH sbb diorang nkbagi pahala free uollss. Prasan diorang bagus. Bagus sangat laa tu kan *tangan kebahu mata ke atas

Aku tkthu apa masalah diorang, kalau pasal aku cepat je bash, cepat je tersebar satu skolah, kalau pasal orang lain xambil thu pun. Payahkan dengan spesis cenggini. Xpe, korang tengok nanti aku buktikan yg aku bukan org yg senang korang pijak. Eell, we will wait and see.

Stress thu tak duk asrama. Masa prep tersangatlh bising -.- xcukup dlm bilik prep,diorang sambung ckp atas do…

Kehidupan di asrama.

Image
Assalamualaikum. Mira baru balik dari asrama. Kehidupan di asrama tersangatlah memenatkan. Sungguh. Sekarang ni tak pasal2 mira dah terkenal satu skolah sbb mira homesick. Homesick tu perkara biasa la kan. smua yg mula2 masuk asrama pun mesti kena homesick.

Kisahnya, haritu mira memang dh x dapat tahan air mata mira, jadi mira pun menangis sepuas puasnya, homesick,stress,masalah dorm,rindu aidil, macam2 lagi. mira menangis dari pukul 6.30 sampailah nk dekat habis maghrib. sampaikan warden sendiri kena masuk campur. mira benci kak helwa! dia rakam gambar mira menangis tu, then dia tunjuk dkt budk form 3. gila! mira benci kak helwa tahun ni! perasan bagus sgt.

Tugas sebagai helwa, kenalah bagi nasihat, ni tak, memalukan orang adalah. gilaaaaaaaaa. benci helwa, FOREVER!!!!!!!!! lepas tu, nk jadikan cerita, bukan dkt situ je cerita tu habis, malah bersambung pulak dalam kelas. bukan kelas mira tapi kelas orang, citernya, mira ada sorang waris, dia cikgu dkt skolah mira, dia pergi citer d…