Result last year exam.

Assalamualaikum.

Happy?

Hai haii :D malas sbenarnya nk update ni tapi buat2 rajin -.-

Mira dah tanam azam baru, mira nak berubah tahun ni! mira nk bersihkan nama mira yg agak tercemar thun lepas T_T lagipun result mira masa priksa akhir thun bru ni memang teruk giloss kot. actually, result last year exam untk form 1 thun 2012, drop gila and cikgu ckp result kami teruk. Aaaa, ini semua salah pbs.

Yup, pbs harus dituding dan dipersalahkan. kitorang kena buat pbs lagi, ulangkaji untk last year exam lagi. mana sempat ! yang paling tinggi sekali pun 7A je. result mira memang drop gila ah, x berani nk ckp dkt mama sbb kalau ckp confirm2 dh xleh on! Lol ._.

Mira dapat 3A,2B,3C dan 1D . Mula2 tu ingat D tu dh fail, so memang frust gila ah, last2 dpt thu D lulus lgi, dan E barulah gagal. alhamdulillah. at least semua lulus. Nk thu tk subjek mana yg mira dpt D tu? Kemahiran Hidup T_T. priksa awal tahun mira dapat 8A,1B .... akhir tahun nah hambik kau!! ABCD semua ada . sebenarnya mira memang x ulangkaji n main2 masa exam tu, so memang ptut result jatuh mendadak. ni first time seumur hidup dpt D.

Ah xpelah, gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya. mira akan bangkit semula. dh xnak couple thun ni, yg psti mira nk fokus 110% dekat pelajaran. So, mira akan kurangkan online. Semoga niat murni ini dapat terlaksana. Aminnn.

I try to change, but people keep judging me . yeah, keep judging!!! -.-

Comments

result awal tahun kita samalah :) hihi tapi result Miezza pun drop habis bila final exam -.- hihi

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion