Keletihan.

Assalamualaikum.

Tumblr

Haaaiii :) sorry sebab dh lama xbukak blog, sejak bermenjak ni memang letih gila. Balik sekolah tu terus tidur sampaila ke maghrib. malam tu pulak buat homework, takpun sambung tidur, kebanyakannya sambung tidur la, hahaha. twitter ngan instagram pun dh jarang2 bukak. facebook? lagila berhabuk!

stress. sekarang ni dh naik pangkat jadi monitor pulakk dohh -.- omg!! So, hari hari la tugas mira nk kena pergi tanda kehadiran tuh. tak kuasa mak. memandai je diorang ni pergi lantik mira jdi ketua. tapi, takpelah nk wt acano, orang bagi amanah dan tanggungjawab tu kita kena la pikul betul2 kan. ahaks ._.

Handphone pulak bangang semacam. Xboleh message, xboleh itu ini. arghh! okey xpe, mira nk beli handphone baru kott hujung tahun ni. duit simpanan pun ada la sikit2 tu, lepastu tambah dengan duit mama, cukupla kott erm. nanti 30hb ni dpt duit RM100 , alah yg bantuan awal persekolahan tu. blh la nk beli phone. haha orang suruh buat beli peralatan sekolah, mira nk beli henpon lak. hahahaha XD

Harini jumpa dengan crush lagi! ohgawdd hensem gila. tapi sayangnya, dia xpernah perasan yg mira suka dkt dia. its okay, mira akan tunggu dia sampai bila bila pun :)

Follow my Instagram : thefalahian . i follow back :)

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion