Asrama?

Assalamualaikum.

Tumblr

Sekarang dh masuk bulan februari. Cepatnya masa brlalu. Tpi alhamdulillah, sepanjang bulan januari, x ada benda buruk yg berlaku. Stakat ni mira xde masalah lagi dkt skolah. Mintak2 februari pun sama.

Lepasni, mungkin mira dah jarang2 update sebab mira bakal bergelar PELAJAR ASRAMA. Keputusan nk duduk asrama ni atas mira sendiri. Mama ngan abah pun bagi green light. Esok mira dh nk pergi asrama. So harini agak busy menyiapkan segala keperluan asrama.

Sebelum ni mira berulang. Disebabkan mira selalu balik lewat, sampai pak guard tu pun dah cuak tengok muka mira, so mira rse ada bgus gak duk asrama. Lagipun mira dh form2, tahun depan dah sah2 kena duduk asrama. Form 3 nanti mesti berlambak tuisyen kt skolah. Erm erm. Mira pun jarang2 siap hw, bila duk asrama nanti harap2 mira jadi rajin. Aminn.

Mira tknak update panjang2, malas sebenarnya, lgipun mira kna kemas barang2 mira ni, baibai and wish me luck.

February, please be nice. Sincerely,me .








Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion