Hang out! yeayy :D

Assalamualaikum

cute, love, quotes, quote, cute

Haii bloggers :) Dah lama x update kan. Kemalasan menjadi jdi sejak kebelakangan ni -.- Ketepikan, bukan tu tujuan mira update ni. here it is :-

Yeayyy dini ajak mira hang out. Pergi perpustakaan awam kb je tpi okeylah dri takde, uhuk T_T so, pada hari yg dijanjikan, dini dtg ambik mira dkt rumah. I was so excited you know. lepastu dini ckp yani nak ikut sama. mira okey je. lepastu sampai dkt rumah yani. then bila yani masuk keta, yani tanya mira "kau sapa?" then mira balas "aku kenal kau ke?" sambil buat dukface, haha XD

Yani memang cenggitu, dia giler-giler tapi baik tau. then singgah kejap dekat pejabat radio kelantan fm sebab mama dini ada hal dkt situ. lepastu barulah pergi library. masa mula2 sampai tu, yani dgn dini nervous la gak sebab ni first time diorang dtg sini. tapi bgi mira dah second time.

So, masa nk naik tangga, senyap gila, xde bunyi pun.then tetiba kalkulator yg mira pegang jatuh. dua kali pulak tuh, bising kay. 5 minit kemudian kalkulator dini lak jatuh. haha XD then sampai dkt tingkat 1, ughh ramainya orang --' so, naik ke tingkat 2 pulak. Fortunately, tingkat 2 xdelah ramai orang sangat. Tpi stu2nya tempat kosong dekat situ adlh brsebelahan dengan meja sekumpulan lelaki, ramai lak tu. Xnaklah duduk situ!

Then cari punya cari finally jumpa tmpt yg sesuai ! Belakang rak-rak buku yg hujung skali. tmpt tu tersorok sikit, so kitorang nk terlentang ke nak buat apa ke xde orang nampak. yeahhh! mula2 tu kitorang semua fokus buat homework. then tk smpai 5 minit masing2 dh boring. disbbkan boring, yani bergayut dkt phone, mira dengan dini duduk karaoke guna tablet mira. prkara yg xprnah dibuat orang dlm library , haha XD


# ni lah tmpt yg mira mksudkan. tudg biru tu dini, and yg tgh berbaring tu yani, haha :D

Kitorang slambe je duk karaoke walaupun kt situ ada cctv haha. dh penat karaoke so brhnti kjp. lpstu mira main kejar2 dengan yani. hahaha. kami buat library tu mcm tmpt kitorng punya. like seriously, tk nmpak ke yani tgh baring kt gmbr atas? pdhl kitorang kt LIBRARY bukan rumah sendiri :P so, dah penat main perut mulalah terasa lapar. so kitorang cari makan dkt2 library. dini cdg prgi kfc. xde lah jauh sangat, jalan kaki 10 minit je dri library tu. 

#dkt kfc . tudung pink tu mira, tudung biru dini, & last skali yani.

# dini, nak krusher tu sikit :P

lepas makan tu prgi library balik, smptlah jugk buat homework sikit2. then dalam 3.30 ptg tu balik rumah. thank yani and dini for this hang out, enjoyed it so much :)








Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result