Posts

Showing posts from November, 2012

Today

Image
Assalamualaikum.


Im sick of this. Masa susah , mintak tolong dengan mira, bila mira dah tolong, taknak hargai pulak.  I dont need a friend like you. Pergi mati dengan boyfriend kau tu, takyah susah2 mintak tolong dengan aku lagi, sebab yg pasti, aku taknak tolong kau dah. Nilah apa yg orang cakap "pretty face doesnt mean a pretty heart" .
Tutup kisah tu, buat sakit hati je. Sekarang, jom cakap pasal  One Direction! Sapa dah dengar lagu "Live While We're Young" mesti dah dengar kan? best gila lagu tu. MV dia pun gila2 kan? yang tak tengok lagi, jom tengok :


OMG ! One direction menang "Biggest Fans" dengan "Best New" dekat MTV ema 2012 . they deserve it . zayn malik banyak hensem wooo, haha :)