When You're Gone.

Assalamualaikum.



Sorry sebab dah lama x update, hurm sekarang ni malas betul nak on. laptop buat hal --' so memandangkan maybe mira x akan on untuk masa yg lama , mira akan update puaspuas.

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you


this song remind me to someone, my ex. okay kerek gila cakap english haha --' aku rindu sekolah rendah. aku taknak stay dekat sekolah menengah, cukup 2 tahun maybe aku boleh jadi gila. dahlah hari khamis lepas ada budak lelaki kejar aku, tak pasal pasal pepagi buta lagi dah exercise, naik semput aku lari, samdol betul !

tension ah, ni dah masuk bulan 10, kejap lagi last year exam. aku dahlah banyak tidur dalam kelas sejak dua menjak ni, semua homework aku pun ntah betul ntah tak , aku dah tk ingat langsung kali terakhir aku buat sendiri homework aku tanpa tiru orang. mak aku pulak dah awal2 pesan suruh masuk kelas pertama. ini dah parahh , mati kering aku -.-

haritu aku dapat 8A, Geografi B. tapi aku tak yakin ah kali ni boleh dapat ke tak. aku pasrah pada takdir, redha je lah seadanya. kelas pertama tingkatan 2 dkt skolah aku, best gila . ada aircond. hewww makin sedap tu kalau nak buat peta.

masa tidur aku sekarang dah tunggang langgang. tengahari aku tidur then malam aku jaga. sebab tu lah aku selalu je mengantuk dalam kelas. badan aku pun dah cekeding semacam . heiishh, camna aku nak buat ni? exam dah makin dekat, kang kalau x dapat kelas pertama nanti mak aku dah x benarkan aku main laptop. tapi kejap je tu, lama lama nanti dia akan bagi jugak muahahaha .

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result