I love you everydays.

Assalamualaikum.



Hai bloggers. sorry sebab dah lama x bukak blog ni.

Sungguh sakit kan merindui seseorang yang tidak merindui kita. Sungguh menyedihkan bila kita cuba untuk setia dengan seseorang yang jauh dari kita dan tak pernah sedar kita mencintai dia. Itu lah apa yg mira rasa. Rasa sedih,sakit dan macam macam lagi.

Tapi mira tahan. Mira tahan sampailah satu tahap tu, mira cakap dekat kawan mira, mira suka dekat dia. Dan, kawan mira cuba bantu mira. Ditakdirakn hari tu, si dia mesej mira. Ya Allah, gembiranya mira rasa. Tapi kegembiraan tu berganti dengan tangisan.

Dia cakap dekat mira, "kita kawan je lah" lepas tu dia mintak number kawan lama mira, Anis. Si dia ni pernah suka dekat Anis. Mira menaip post ni, bertemankan air mata. Sungguh berat dugaan-Mu kali ni.

Even you have break my heart many times, but its okay, all my love is just for you, i love you for a million years, darling. :')

Even if i cant have you, you know i'll always be there for you .

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)