Posts

Showing posts from October, 2012

I love you everydays.

Image
Assalamualaikum.



Hai bloggers. sorry sebab dah lama x bukak blog ni.

Sungguh sakit kan merindui seseorang yang tidak merindui kita. Sungguh menyedihkan bila kita cuba untuk setia dengan seseorang yang jauh dari kita dan tak pernah sedar kita mencintai dia. Itu lah apa yg mira rasa. Rasa sedih,sakit dan macam macam lagi.

Tapi mira tahan. Mira tahan sampailah satu tahap tu, mira cakap dekat kawan mira, mira suka dekat dia. Dan, kawan mira cuba bantu mira. Ditakdirakn hari tu, si dia mesej mira. Ya Allah, gembiranya mira rasa. Tapi kegembiraan tu berganti dengan tangisan.

Dia cakap dekat mira, "kita kawan je lah" lepas tu dia mintak number kawan lama mira, Anis. Si dia ni pernah suka dekat Anis. Mira menaip post ni, bertemankan air mata. Sungguh berat dugaan-Mu kali ni.

Even you have break my heart many times, but its okay, all my love is just for you, i love you for a million years, darling. :')

Even if i cant have you, you know i'll always be there for you .

When You're Gone.

Image
Assalamualaikum.



Sorry sebab dah lama x update, hurm sekarang ni malas betul nak on. laptop buat hal --' so memandangkan maybe mira x akan on untuk masa yg lama , mira akan update puaspuas.

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you


this song remind me to someone, my ex. okay kerek gila cakap english haha --' aku rindu sekolah rendah. aku taknak stay dekat sekolah menengah, cukup 2 tahun maybe aku boleh jadi gila. dahlah hari khamis lepas ada budak lelaki kejar aku, tak pasal pasal pepagi buta lagi dah exercise, naik semput aku lari, samdol betul !

tension ah, ni dah masuk bulan 10, kejap lagi last year exam. aku dahlah banyak tidur dalam kelas sejak dua menjak ni, semua homework aku pun ntah betul ntah tak , aku dah tk ingat langsung kali terakhir aku buat sendiri homework aku tanpa tiru orang. mak aku p…