Erk? :P

Assalamualaikum.


Dah lama x update. mira busy sangat kebelakangan ni, baru2 ni dah dua hari tk pergi skolah, tidur pun tak cukup. nasib baik harini hari minggu. tapi esok dah kena sekolah balik -.-

Kerja sekolah pun dah banyak yang tertangguh sekarang ni , rasa cam xder mood langsung nk buat.seriuuss, payah sungguh mira nak siapkan homework sekarang, kalau dulu tu, rajinlah jugak. yup, kemalasan semakin menjadi jadi. LOL.

Sekarang ni mira minat Infinite ! yeah, infinitee infinite ! but my love for b2st will never be decrease ! chehh, bajet orang putih -_- tadi ada ujian lisan BI, untuk band 3, alhamdulillah mira dah pass. tapi tu band 3 baru, masih banyak band lagi,  ouh damn! -_- . pagi tadi ada taklimat pasal PAJSK, apakah? entah. mira pun blurr pasal benda tu, tapi line 99 batch pertama yg ada bende tu. okey, stakat tu sajalah kot. mira nak tengok infinite-be mine kt youtube, baii, ;)
jom tweet dengan mira :) do mention for follow back, got it? thanks :) https://twitter.com/theamiira ! 

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)