A day in school .

Assalamualaikum.


Harini mira bawak telefon pergi sekolah. muahaha *gelak jahat. sila jangan contohi akhlak yg tidak bermoral ini. Malam sebelum tu, dah siap cas and dah bawak earphone. So, pagi tu, letak phone tu dalam pencil box untuk langkah berjaga2 . Mujur pencil box tu ada poket. Sebenarnya mira terbukak poket yg ada phone tu depan cikgu, tapi nasib baik dia tak perasan .

Tempat duduk mira yg sebenar agak terbuka, so mira pindah tempat kawan yg tk datang dekat belakang. Strategik berjalan lancar, orang yg duduk tepi mira tu pun rapat dengan mira, dia pun siap join sekaki. Masa cikgu tengah mengajar, mira dengar lagu guna earphone . Volume cukup2 makan je, sebab tujuan sebenar x nk bgi mengantuk je, bukan x nk dengar cikgu ajar. Bukan pasang tiap2 subjek, pasang masa subjek yg boring and yg mira x suka !

Masa sejarah tu, mira pasang earphone sebab mira memang mengantuk gila masa tu. so mira dengar x dengar apa yg cikgu ajar.  ingatkan okey je , tapi lepastu ada PBS Sejarah, ouh damn -.- mira memang blurr masa tu kan, xtahu nk buat apa. So it ended with ---> T.K.S (Tiru Kawan Sebelah) , hahaha *gelak jahat again. The moral of the story, fokus semasa cikgu mengajar kalau taknak jadi macam cerita di atas, sekian. :)


Ukiss kevin teaser picture for Stop Girl is so freeeeeeeeaaaakiiinnnn awesomme . 


Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result