Posts

Showing posts from September, 2012

A day in school .

Image
Assalamualaikum.


Harini mira bawak telefon pergi sekolah. muahaha *gelak jahat. sila jangan contohi akhlak yg tidak bermoral ini. Malam sebelum tu, dah siap cas and dah bawak earphone. So, pagi tu, letak phone tu dalam pencil box untuk langkah berjaga2 . Mujur pencil box tu ada poket. Sebenarnya mira terbukak poket yg ada phone tu depan cikgu, tapi nasib baik dia tak perasan .

Tempat duduk mira yg sebenar agak terbuka, so mira pindah tempat kawan yg tk datang dekat belakang. Strategik berjalan lancar, orang yg duduk tepi mira tu pun rapat dengan mira, dia pun siap join sekaki. Masa cikgu tengah mengajar, mira dengar lagu guna earphone . Volume cukup2 makan je, sebab tujuan sebenar x nk bgi mengantuk je, bukan x nk dengar cikgu ajar. Bukan pasang tiap2 subjek, pasang masa subjek yg boring and yg mira x suka !

Masa sejarah tu, mira pasang earphone sebab mira memang mengantuk gila masa tu. so mira dengar x dengar apa yg cikgu ajar.  ingatkan okey je , tapi lepastu ada PBS Sejarah, ouh da…

Erk? :P

Image
Assalamualaikum.


Dah lama x update. mira busy sangat kebelakangan ni, baru2 ni dah dua hari tk pergi skolah, tidur pun tak cukup. nasib baik harini hari minggu. tapi esok dah kena sekolah balik -.-

Kerja sekolah pun dah banyak yang tertangguh sekarang ni , rasa cam xder mood langsung nk buat.seriuuss, payah sungguh mira nak siapkan homework sekarang, kalau dulu tu, rajinlah jugak. yup, kemalasan semakin menjadi jadi. LOL.

Sekarang ni mira minat Infinite ! yeah, infinitee infinite ! but my love for b2st will never be decrease ! chehh, bajet orang putih -_- tadi ada ujian lisan BI, untuk band 3, alhamdulillah mira dah pass. tapi tu band 3 baru, masih banyak band lagi,  ouh damn! -_- . pagi tadi ada taklimat pasal PAJSK, apakah? entah. mira pun blurr pasal benda tu, tapi line 99 batch pertama yg ada bende tu. okey, stakat tu sajalah kot. mira nak tengok infinite-be mine kt youtube, baii, ;)
jom tweet dengan mira :) do mention for follow back, got it? thanks :) https://twitter.com/theamii…