im back :)


Assalamualaikum.

haii, dah lama tak jumpa kan? hahaha , -.- sorry sebab dah lama private, sebenarnya tengah tunggu orang siapkan header mira, then mira cuba edit sikit2 blog ni. contohnya macam chatbox tu mira dapat tutorial awesome dari blog akak afiqah , then try lah letak dalam blog ni, lepastu jadi bersepah pulak, ni satu hal pulak nak kena pandai coding --' dah tu, godek2, tak jadi, mira try lagi, dah dekat stengah jam aku duduk godek benda ni, lepastu, tadaa ! barulah jadi , wow, bangganya ;_;

okey, intro aku memang selalu fail ;_; aku frust . sekarang ni laptop dah selalu hang, hang hang hang, tengah sedap2 aku duk layan bigbang , time tu jugaklah dia nak hang,--' terus patah semangat. aku dah cukup sengsara tau, nak kena siapkan homework yg bertambun tambun mengalahkan gunung daik bercabang tiga tu, at least aku bukak internet bolehlah release tension, ni tak makin tension adalah -.-

youtube player tu pun satu hal. macam macam hal lah pulak. lagu infinite-in the summer tu sound dia kuat sangat kot. sebenarnya decide nak letak lagu  a thousand years dah tu dia x leh load pulak, tension ah -.- so, letak lagu bigbang-blue piano version , lepastu volume dia low sangat lah pulakk. ni lah sebab dia aku malas nak edit bende ni, kang x pasal2 aku hantuk kepala atas meja nanti. -.- sebab kesabaran aku masih ada, so aku sayang nk buang bende alah ni, so aku letak je lagu bigbang-blue.

ramadhan dah nak habis ke? wow so fast, like usain bolt *ohmyenglish, haha :D , rasanya macam baru semalam 1 ramadhan, haish. tak sanggup nak berpisah dengan ramadhan , ;_; taktahu tahun depan dapat jumpa lagi ke tidak ;_; mintak2 dapat jumpa lagi ;_;

mv b2st 'fiction' dah sampai 16 juta lebih viewers, whoahh :O , rasanya lastime aku tengok baru 7 juta viewers. im so proud being a b2uty ! keep on b2st :)




Comments

Aja Kisspirit said…
salam ramadhan,, boleh je exchange link.. :)

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)