Posts

Showing posts from August, 2012

im back :)

Image
Assalamualaikum.
haii, dah lama tak jumpa kan? hahaha , -.- sorry sebab dah lama private, sebenarnya tengah tunggu orang siapkan header mira, then mira cuba edit sikit2 blog ni. contohnya macam chatbox tu mira dapat tutorial awesome dari blog akak afiqah , then try lah letak dalam blog ni, lepastu jadi bersepah pulak, ni satu hal pulak nak kena pandai coding --' dah tu, godek2, tak jadi, mira try lagi, dah dekat stengah jam aku duduk godek benda ni, lepastu, tadaa ! barulah jadi , wow, bangganya ;_;
okey, intro aku memang selalu fail ;_; aku frust . sekarang ni laptop dah selalu hang, hang hang hang, tengah sedap2 aku duk layan bigbang , time tu jugaklah dia nak hang,--' terus patah semangat. aku dah cukup sengsara tau, nak kena siapkan homework yg bertambun tambun mengalahkan gunung daik bercabang tiga tu, at least aku bukak internet bolehlah release tension, ni tak makin tension adalah -.-

youtube player tu pun satu hal. macam macam hal lah pulak. lagu infinite-in the summe…