header baru :0

bismillahirrahmanirrahim.


harini boring gila tauu . bukak fb x ade benda punn -.- then tersilau dekat photoshop . tiba2 rasa cam nak test buat header . lama gila kott tak buat header ;_; last sekali masa awal tahun darjah 6 kot, masa zaman kecik kecik dulu tuhh , (terasa diri dah tua) photoshop mira pun version cs3 , kuno kan ;_; . malas nk download version baru , lambat vavi dia nak loading. yg cs3 ni pun 3 jamm tahu dak. so, mira bukak lah photoshop, width dia pun dah x ingat, kira mira bedall semuanya, super spontan okey , letak tu letak ni, tulis tu, crop ni last2 sekali :

burukk kan? x payah jawab, memang buruk pun ;_;

the amazing me tu hanya tajuk semata, tidak ada kena mengena sama ada yang telah hidup ataupun mati :3 inspiration dicetak rompak dari lagu just the way you are. x penah dengar? ahh lantak lah -.- mira rasa nak buat amal jariah pulak. then mira buatkan satu untuk kawan mira, izzah atau nama glamornya M.J (bukan michael jackson okey) .  pergilah tengok sendirii , malas nak upload dekat sini . M.J , budak ni comell tauu . orang hott . bangga gila dapat jadi kawan dia . aku ada, kau ado? hahaha *gelak membongkak. 

diriku terasa malas hendak meneruskan taipan ini . bahbaii , jumpa lagi kalau ditakdirkan mira masih hidup esok, hehe , assalamualaikum .

sebenarnya, harini ada gotong royong dekat sekolahh . buat buat lupa, hehe :>
icon credit to : chocogoodies and teapot

Comments

Ana Marlina said…
amik header tu blh ? nnt unnie credit. Thank you :)

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion