Hari Pesko Sekolah



http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbj55uuCf71qzr7ibo1_500.jpg

masa hari rabu, sekolah mira ada buat PESKO . pagi2 lagi dah kena ada dalam dewan, duduk dalam dewan tu , sejuk gila dohh, ada aircond siapp , ketar sangatt ohkeii , tipu sebenarnya -.- , panas gila gila duduk dalam tu . tak buat apa pun sebenarnya, ada tayangan dan persembahan, ucapan blablabla .

tepi dewan tu, ada pasang gerai , masatu diorang tengah siapkan makanan, time tu jugaklah perut ni duk sibuk mintak isi . asdfghjkl . tapi tak boleh keluar dewan sebelum pukul 10 . tapi, banyak jugak yang keluar, selamba badak keluar dewan walau dah berjuta kali cikgu cakap suruh masuk dewan balik.

last2 tu tinggal sekerat orang jeh . dekat depan kanan dewan tuh takde sorang habuk manusia pun . -.- sebenarnya cikgu suruh masuk dewan balik sebab nak suruh tengok tayangan pasal palestin tu, tapi semuanya buat muka dunno . cuma sekerat je yang ada dalam dewan tu, kebanyakkanya perempuan .

lepas tengok tayangan pasal palestin tu, dah pukul 10 lebih gitu, mira pun keluar dewan . masatu dah ramai orang dekat gerai . banyak lelaki yg bukak gerai, oh damn . so mira sanggup tak pergi beli . dah takde mood gitu, tengok2 orang ramai berkumpul dekat depan tu, ingatkan apa, cikgu buat simulasi pasal orang accident , masuk newspaper lagi

#suratkhabar sinar harian (kelantan) bertarikh 21/6/2012 , 

simulasi je sebenarnya :/ mula2 tu tak perasan lagi, lepastu tertengok baju berbelang dekat bawah kereta tuh, cam kenal je kan, tu sebenarnya ketua kelas mira , HAHA LOL . dia kena buat ala tersepit bawah keta tuh, banyak gila darah :0 lama gila kot dia duduk dekat bawah tuh, barulah ambulan sampai --' kalau happen betul2 kan, dah lama kot budak tu mati . lepas simulasi ni, ada silat, masatu mira tak tengok . huh, tak berminat , mira pergi beli aiskrim , bukan takde duit pun sebenarnya , cuma malas nak tengok apa benda nye ada jual dekat gerai tu, ramai sangat lelaki --'

lepas silat ada kawad, PPIM ngan briged bakti ,  dua2 best lah kott . lepas kawad tu, terus takdak mood nak stay situh . terus naik kelas, menggila dalam kelas . lepastu turun pergi musalla bagai lepastu terus balik. THE END . assalamualaikum :)

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion