Posts

Showing posts from June, 2012

Hari Pesko Sekolah

Image
masa hari rabu, sekolah mira ada buat PESKO . pagi2 lagi dah kena ada dalam dewan, duduk dalam dewan tu , sejuk gila dohh, ada aircond siapp , ketar sangatt ohkeii , tipu sebenarnya -.- , panas gila gila duduk dalam tu . tak buat apa pun sebenarnya, ada tayangan dan persembahan, ucapan blablabla .

tepi dewan tu, ada pasang gerai , masatu diorang tengah siapkan makanan, time tu jugaklah perut ni duk sibuk mintak isi . asdfghjkl . tapi tak boleh keluar dewan sebelum pukul 10 . tapi, banyak jugak yang keluar, selamba badak keluar dewan walau dah berjuta kali cikgu cakap suruh masuk dewan balik.

last2 tu tinggal sekerat orang jeh . dekat depan kanan dewan tuh takde sorang habuk manusia pun . -.- sebenarnya cikgu suruh masuk dewan balik sebab nak suruh tengok tayangan pasal palestin tu, tapi semuanya buat muka dunno . cuma sekerat je yang ada dalam dewan tu, kebanyakkanya perempuan .

lepas tengok tayangan pasal palestin tu, dah pukul 10 lebih gitu, mira pun keluar dewan . masatu dah ramai…

header baru :0

Image
bismillahirrahmanirrahim.


harini boring gila tauu . bukak fb x ade benda punn -.- then tersilau dekat photoshop . tiba2 rasa cam nak test buat header . lama gila kott tak buat header ;_; last sekali masa awal tahun darjah 6 kot, masa zaman kecik kecik dulu tuhh , (terasa diri dah tua) photoshop mira pun version cs3 , kuno kan ;_; . malas nk download version baru , lambat vavi dia nak loading. yg cs3 ni pun 3 jamm tahu dak. so, mira bukak lah photoshop, width dia pun dah x ingat, kira mira bedall semuanya, super spontan okey , letak tu letak ni, tulis tu, crop ni last2 sekali :

burukk kan? x payah jawab, memang buruk pun ;_;
the amazing me tu hanya tajuk semata, tidak ada kena mengena sama ada yang telah hidup ataupun mati :3 inspiration dicetak rompak dari lagu just the way you are. x penah dengar? ahh lantak lah -.- mira rasa nak buat amal jariah pulak. then mira buatkan satu untuk kawan mira, izzah atau nama glamornya M.J (bukan michael jackson okey) .  pergilah tengok sendirii , ma…

another ordinary day :/

Image
\bismillahirrahmanirrahim/
sibukk woo bila sekolah dah bukak balikk . cikgu bagi banyak kerja sekolah , banyak . kena buat 5 esei, portfolio , nota , blablabla . semuanya mira x buat :3 bila cikgu mintak startlah kalut.

masa kelas geog, mengantuk gila. then taktahu lah boleh tertidur pulak, yang bestnya cikgu tak marah pun , cikgu siap stop mengajar lagi. banyak budak kelas mira tidur masa tu, cikgu memang dah biasa tengok kitorang tidur, tapi cikgu tak pernah marah. cikgu baik woo  tapi nampak sangat kitorang macam kurang ajar kan? tehhee :D


harini harijadi anis .



happy 13th birthday anis <3 . saengil chukkae hamnida chingu . rindu gila dekat anis :'( anis, take care okay?

okehh , takde bende dah nak cite -.- babaii

nak siapkan folio sivik :>