hari guru :)

assalamualaikum ,

sorry sebab lama dah x update, ni pun curi2 guna broadband abang, hehe :D

ni pun sebab nak update pasal hari guru . kelmarin 16/5/2012 sekolah mira ada buat sambutan hari guru peringkat sekolah wehh, yg x bestnya mira x sempat beli hadiah :/ , sedehh , rasa bersalah pulak tak dapat beri cikgu apa apa . dahlah ni pertama kali sambut hari guru dekat sekolah ni,

okey abaikan benda tuh . pagi tu, ada ucapan sikit, then acara potong kek . wahhh bestnya , 3 tingkat . then ada jamuan, tapi mira x makan banyak pasal baru je lepas makan . lepas makan, ada acara sukaneka, mira malaslahh nk tengok, then naik atas kelas . atas kelas rasa boring pulak jadi turun ke bawah,

mira duduk dengan yani atas batu dekat seniat, masatu abg senior tengah pot pet pot pet guna mike, ingatkan apa rupanya dia tengah baca ucapan ucapan yg pelajar tulis khas untuk cikgu, mira malas nk tulis, lagipun ramai lelaki lah masatu --' then ustaz nasir datang duduk dekat dengan kitorang .

best bergurau ngan ustaz nasir HAHA, then yani cakap nak beli aiskrim . dia cakap kat ustaz, 'ustaz belanja boleh?' then ustaz bagi duit sungguh, yani gurau je sebenanrya, then ustaz nasir cakap x pe, tapi last2 yani bagi duit tu dekat ustaz semula . masatu tengah panas, then yani cakap kat ustaz nk lepak dkt bilik al marjan , ustaz ckp, boleh tpi kena kemaskan bilik tuh . setuju je lah, sebab dalam bilik al marjan tu ada aircond, best wehh !

dalam bilik al marjan, bestt wehh , sejuk gilok . then yani pasang mikrofon , mula2 tu pasang lagu dekat mikrofon , then yani nyanyi lagu bigbang-blue HAHA, bestt weh, nak tengok tak gambar yani? nahh :

#ni yani tengah nyanyi lagu bigbang-blue

#haa, ni basikal kesayangan ustaz nasir, HAHA 

kesimpulan : yani memang comell kann? wahahahah <3 

btw, hari guru kali ni best :) eh mira dh x boleh cakpa banyak banyak kena balik gua musang ni, bye .



Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result