Posts

Showing posts from May, 2012

hari guru :)

Image
assalamualaikum ,

sorry sebab lama dah x update, ni pun curi2 guna broadband abang, hehe :D

ni pun sebab nak update pasal hari guru . kelmarin 16/5/2012 sekolah mira ada buat sambutan hari guru peringkat sekolah wehh, yg x bestnya mira x sempat beli hadiah :/ , sedehh , rasa bersalah pulak tak dapat beri cikgu apa apa . dahlah ni pertama kali sambut hari guru dekat sekolah ni,

okey abaikan benda tuh . pagi tu, ada ucapan sikit, then acara potong kek . wahhh bestnya , 3 tingkat . then ada jamuan, tapi mira x makan banyak pasal baru je lepas makan . lepas makan, ada acara sukaneka, mira malaslahh nk tengok, then naik atas kelas . atas kelas rasa boring pulak jadi turun ke bawah,

mira duduk dengan yani atas batu dekat seniat, masatu abg senior tengah pot pet pot pet guna mike, ingatkan apa rupanya dia tengah baca ucapan ucapan yg pelajar tulis khas untuk cikgu, mira malas nk tulis, lagipun ramai lelaki lah masatu --' then ustaz nasir datang duduk dekat dengan kitorang .

best bergurau…

bukan silap kak :)

Image
hye :)

sory sebab lama x update , HAHA ni pun curi2 on guna broadband abang , nasib baik dia kerja balik malam -.-

terharunya kita :') tengok ni tengok ni -->



nak lebih baca sendiri dkt blog akak comey ni, azlin syahmi .. HAHA kak comey ni , x payah lah mintak maaf dengan kita ! kak x ada salah pun , kita lah yang salah . kita mengaku kita memang agak bodoh dulu --' sorry sebab biadab dengan kak kak senior :') sorry sangat sangat dan tersangatlah HAHA :) eh nak tengok tak gambar kak comell ni? nahh :-

#kak senior sekolah aku comel-comel kann? HAHA :) ehh dont jelly :P