pibg :)

yey ! PIBG ! HAHA . actually seronok sangat sangat dapat jumpa dengan kawan kawan lama, hampir semuanya bertudung labuh, maksudnya hampir semua kawan perempuan sy yg dapat 5A pergi sekolah agama termasuk saya, alhamdulillah :') yang lelaki? yea juga hampir sama dengan perempuan, siap belajar tahfiz lagi .


#ni budak budak lelaki sekelas ngn sy masa darjah 6 dulu, yang pakai baju kaler hijau tu kembar sebenarnya :') budak berdua ni suka usik aq , tapi sekarang dah nampak berjurus , HAHA.

#yang ni kumpulan nasyid sekolah , AN-NAIM , hensem2 belaka kan? HAHA

#haa, yang pakai baju kaler oren+merah tu pegawai jpp kott , erkk sy x ingt --'

#a boy that once had stolen my heart ,, eh eh terspeaking pulak , HAHA ni la aqif :')

 sayangnya harraz x datang :') harraz aq rindu dekat kau ! aq rindu time2 kau jadi mangsa usikan , mangsa tempat aq lepas geram, mangsa yang aq gelarkan 'pendek' , juga tempat aku mengadu bila smua kawan aku pinggirkan aq, :D aku tertanya2 sekarang kau dah tinggi ke belum? HAHA aq gurau je , belajar lah elok2 dekat sana :/ aq tahu kau boleh !

haa, sementara guru besar berucap, sy sempat menggedik dengan kawan sy , best sangat HAHA . tapi semua gambar tu duduk dalam henfon kawan sy , sayangnya ! even sy bawak telefon tapi x terfikir pun nak ambik gambar kenangan :') HAHA apa lah --'

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)