Done Deactive Fb !


hye :)

akhirnya, saya wan amira ezzati dengan rasminya telah men-deactivekan facebook yang bernama Wan Amira Ezzati pada 28/4/2012 pukul 3.00 petang dengan kedua-dua jari tangan yang telah dikurniakan oleh Allah S.W.T . HAHA :')

tahu sebab apa mira deactive? hermm, idk too . mungkin sebab mira rasa mira banyak sangat buang masa dengan fb, hampir setiap hari mira online fb , sebab tu kerja sekolah mira jarang siap --' HAHA lagipun , mira nak berubah ! ya , berubah ! mesti ada kawan mira cakap, 'alah kenapa sampai nak deactive bagai?' HAHA it is my life , not yours , so it up to me to make any decision .

lagipun , mira dah kurang membaca , then tahun ni Tingkatan 1 perlu bekerja kuat sebab tingkatan 1 dah takde PMR , so dia kira ikut band band(erkk tak tahu eja tapi macamtu lah bunyi dia) bagi mira, baik ada PMR dari ada benda ni --' kena bersedia setiap masa dan tiap hari kena menghadap buku , erghh . sebelum 10minit P&P tamat, cikgu akan tanya soalan berkaitan dengan pembelajaran , contohnya sains , cikgu boleh tanya apa apa saja yang telah diajar pada kita berkaitan sains

terpulang pada cikgu nak tanya apa , kedengaran susah kan? bukan kedengaran tapi memang susah ! tapi nak buat macam mana kan, realiti seorang pelajar . dah namanya pelajar, mestilah belajar ! HAHA :3 . ermm dan siapa ada astro ! mestilah kebanyakan dari korang ada astro dekat rumah kan? tv pun dah 2,3 . haritu ternampak iklan yg astro dapat award, so sebagai tanda terima kasih , dia bagi kita tengok lebih 130 rancangan secara percuma selama seminggu . 27/4-6/5 .

mungkin semua saluran boleh tengok selain saluran astro first kott . HAHA best gilokk, semalam tengok cerita di bawah lindungan Ka'bah dekat Astro Box Office . best sangat :) then pagi ni tengok Junior Masterchef Australia, malu rasanya dekat budak --' diorang siap dapat masak itik,salmon lagi padahal baru 11,12 tahun . mira? ohh jangan cakap, telur biasa pun x pass lagi kott HAHA . ehh, mak dah panggil suruh basuh pinggan tu, bye ,

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result