Cepatnya masa berlalu :')

assalamualaikum ,


Pada 2 januari 2012, Wan Amira Ezzati dengan rasminya bergelar budak sekolah menengah :') sebentar sangat rasanya masa berlalu kan? sedar x sedar, dah lebih 4 bulan mira bergelar budak sekolah menengah , hermm :/ mira masih ingat , masatu mira darjah 3 and then mama siap bawakkan lagi beg kita datang ke kelas , mama cakap belajar rajin rajin tauu :)

then masa cuti tahun lepas, sebenarnya mama tawarkan naim lilbanat atau smka falahiah, well mama cakap naim lilbanat takde lelaki,hanya untuk perempuan sahaja, tapi smka falahiah bercampur . masatu mira x tahu apa apa pasal dua sekolah yg mama sebut , mak saudara kita cadangkan pilih smka falahiah, but mama nak naim lilbanat . tapi yg mendtgkan masalah ialah pengangkutan, siapa nk hantar mira pergi ke naim? sbb naim dengan rumah jauh sgt ,

and then mira x nk duduk asrama , HAHA budak manja lah katakan :/ then, last last smka falahiah dipilih . well, duduk sini sebenarnya best, tapi memandangkan lelaki lebih ramai dari perempuan, so yg perempuan tu rasa x bebas , betul ni . sebenarnya mama cakap smka falahiah asalnya sekolah untk lelaki, tapi pd thun lepas,pelajar perempuan diterima masuk . mira tahu mira ni x adalah sepandai diorang diorang yg layak ke MRSM,Imtiaz,SBP but at least i try my best , sekolah kat sini best sebenarnya .

sebut pasal MRSM , sebenarnya bukan x boleh tapi mintak pun tidak . entahlah kenapa, itu keputusan mama, so ikut sajalah , sebenarnya mira dh taruh harapan nk pergi MRSM last2 jadi macamni . takdir kita Allah dah tentukan, mungkin ini yg terbaik untuk mira :')

minggu depan kot exam, ya allah betapa cepatnya masa berlalu? mira x ready lagi ni . bertimbun masalah datang dan menunggu giliran untuk diselesaikan -.- subjek lain xlah mira risau sangat tapi bab bahasa arab dan geografi memang mira risau == . bahasa arab tu cukup2 makan je, geog pulak dapat B . cehhh -,-

P/s : insaf rasanya tgk cerita 7 petala cinta :')

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)