Posts

Showing posts from April, 2012

Done Deactive Fb !

Image
hye :)

akhirnya, saya wan amira ezzati dengan rasminya telah men-deactivekan facebook yang bernama Wan Amira Ezzati pada 28/4/2012 pukul 3.00 petang dengan kedua-dua jari tangan yang telah dikurniakan oleh Allah S.W.T . HAHA :')

tahu sebab apa mira deactive? hermm, idk too . mungkin sebab mira rasa mira banyak sangat buang masa dengan fb, hampir setiap hari mira online fb , sebab tu kerja sekolah mira jarang siap --' HAHA lagipun , mira nak berubah ! ya , berubah ! mesti ada kawan mira cakap, 'alah kenapa sampai nak deactive bagai?' HAHA it is my life , not yours , so it up to me to make any decision .

lagipun , mira dah kurang membaca , then tahun ni Tingkatan 1 perlu bekerja kuat sebab tingkatan 1 dah takde PMR , so dia kira ikut band band(erkk tak tahu eja tapi macamtu lah bunyi dia) bagi mira, baik ada PMR dari ada benda ni --' kena bersedia setiap masa dan tiap hari kena menghadap buku , erghh . sebelum 10minit P&P tamat, cikgu akan tanya soalan berkaitan…

pibg :)

Image
yey ! PIBG ! HAHA . actually seronok sangat sangat dapat jumpa dengan kawan kawan lama, hampir semuanya bertudung labuh, maksudnya hampir semua kawan perempuan sy yg dapat 5A pergi sekolah agama termasuk saya, alhamdulillah :') yang lelaki? yea juga hampir sama dengan perempuan, siap belajar tahfiz lagi .


#ni budak budak lelaki sekelas ngn sy masa darjah 6 dulu, yang pakai baju kaler hijau tu kembar sebenarnya :') budak berdua ni suka usik aq , tapi sekarang dah nampak berjurus , HAHA.
#yang ni kumpulan nasyid sekolah , AN-NAIM , hensem2 belaka kan? HAHA
#haa, yang pakai baju kaler oren+merah tu pegawai jpp kott , erkk sy x ingt --'
#a boy that once had stolen my heart ,, eh eh terspeaking pulak , HAHA ni la aqif :')
 sayangnya harraz x datang :') harraz aq rindu dekat kau ! aq rindu time2 kau jadi mangsa usikan , mangsa tempat aq lepas geram, mangsa yang aq gelarkan 'pendek' , juga tempat aku mengadu bila smua kawan aku pinggirkan aq, :D aku tertanya2 seka…

Cepatnya masa berlalu :')

Image
assalamualaikum ,


Pada 2 januari 2012, Wan Amira Ezzati dengan rasminya bergelar budak sekolah menengah :') sebentar sangat rasanya masa berlalu kan? sedar x sedar, dah lebih 4 bulan mira bergelar budak sekolah menengah , hermm :/ mira masih ingat , masatu mira darjah 3 and then mama siap bawakkan lagi beg kita datang ke kelas , mama cakap belajar rajin rajin tauu :)

then masa cuti tahun lepas, sebenarnya mama tawarkan naim lilbanat atau smka falahiah, well mama cakap naim lilbanat takde lelaki,hanya untuk perempuan sahaja, tapi smka falahiah bercampur . masatu mira x tahu apa apa pasal dua sekolah yg mama sebut , mak saudara kita cadangkan pilih smka falahiah, but mama nak naim lilbanat . tapi yg mendtgkan masalah ialah pengangkutan, siapa nk hantar mira pergi ke naim? sbb naim dengan rumah jauh sgt ,

and then mira x nk duduk asrama , HAHA budak manja lah katakan :/ then, last last smka falahiah dipilih . well, duduk sini sebenarnya best, tapi memandangkan lelaki lebih ramai dari…