Posts

Showing posts from March, 2012

sim card broadband HILANG !

Image
assalamualaikum ,


cuti minggu yg paling teruk dalam sejarah ! ughhh sim card broadband aq hilang lah ! haritu lepas main fb, aq dah rasa puas sangat kan , aq pun ambik keputusan cabut sim card broadband tu sekejap untuk download game dalam android market . aq downloadlah game kan, lepastu aq terus main .

lepastu aq baru teringat yg aq masih guna sim card broadband, so aq cabut sim card tu aq letak sim card aq kan . lepas tu aq x ingat nak letak balik dalam broadband , aq terus je masuk bilik baca novel . sim card tu duduk dekat atas meja dekat ruang tamu , aq memang x ingat langsung pasal sim card broadband tu . malam tu, masa aq nk bukak internet kan , ada satu notis cakap sim card broadband x leh detect , masa tu seluruh badan aq tersentap , eh? aq x letak lagi ke sim card broadband , masa tu jugak aq rasa macam nk pengsan , aq bukan main main , benda ni betul .

aq terus cari dekat ruang tamu, bawah kerusi,kusyen,bawah meja ternyata sim card tu x dak , aq dah terbayang macam mana ma…