Merentas desa ==

Likes | Tumblr

Sebenarnya, dah x larat sangat nak bukak internet , tapi gagahkan jugak ehehe :3 hari ni, sekolah saya ada buat merentas desa . mula-mula tu start dengan senamrobik , cikgu cakap untk elakkan cramp . masa dia pasang lagu tu kan , tahu lagu apa? selena gomez-iloveu like a love song ! HAHA best sangat .

dalam pukul 8.30 gitu dia lepaskan kitorang . mula-mula tu semangat , laju,laju,laju,slow,slow last sekali jalan je . ehh, penat tahu? macam haremm :> ASDFGHJKL betull ! sampai dekat sekolah tu lutut dah lemah longlai . penat sangat sangat . lepastu pergi makan makan semua , then masuk dewan .

lepas pembahagian hadiah , aq x dapat pun nombor . ciss aq malas lah nk lari , penat sakit perut tapak kaki macam terbakar . penatt . aq rumah omar mksdnya rumah merah . lepas pembahagian medal tu pemenang keseluruhan kejohanan tu diumumkan dan dan korang tahu apa? 

1.Abu Bakar 2.OMAR 3.Ali 4.Uthman 


geram sangatt ! nombor 2 pun jadilah :3 lepas solat, kawan aq ajak pergi naik blok tingkatan 2 . kelas budak tingkatan 2 ni comel lahh ! lepastu aq jumpa budak tu . eii geram nya ! perasan betul , nak je aq lempar lesung cap itik !

sakitnya kaki aq --'

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion