just the way i am

foto de sonriemeee en 2/10/11 - Fotolog

assalamualaikum .

pelajaran okay kot setakat ni, geo je yang pening kepala , entah --' i dont understand coordinate stand for what? it kinda make me ASDFGHJKL . fening fening ! cikgu pun nampak baik :) math? kinda okay lah to me , mak suruh pergi tuisyen , erkk terus terang saya cakap saya MALAS .

banyak gila kerja sekolah cuti 3 hari je bagi kerja sekolah macam nak cuti setahun , amende ni? -.- geram gila, dahla kelas tingkat atas , semua mata pelajaran kena ada buku foolscap , jenuh gila nak ngangkat beg , beg aq dah nak terkoyak ! x boleh belah langsung .

ada tiga aktiviti dalam ko-kurikulum memasak,menjahit,kawad . aq pilih masak je :3 puihh kau ingat aq pandai sangat nak jahit jahit ni? seriously aq X MINAT so sekian,terima kasih . aq x pandai masak pun tapi lebih senang dari kawad ngan jahit kot . bolehlah setakat nak masak maggi AHAHA !

aq pulak makin berjerawat -.- apekebende ntah . malas nak cite pasal aq , aq cenggitu la x ada ape yang berubah since 1999 , masih gila2, hidup single, pemalas .

k nampaknya kerja sekolah x kan siapkan dirinya sendiri , so bye !

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion