Posts

Showing posts from February, 2012

Merentas desa ==

Image
Sebenarnya, dah x larat sangat nak bukak internet , tapi gagahkan jugak ehehe :3 hari ni, sekolah saya ada buat merentas desa . mula-mula tu start dengan senamrobik , cikgu cakap untk elakkan cramp . masa dia pasang lagu tu kan , tahu lagu apa? selena gomez-iloveu like a love song ! HAHA best sangat .
dalam pukul 8.30 gitu dia lepaskan kitorang . mula-mula tu semangat , laju,laju,laju,slow,slow last sekali jalan je . ehh, penat tahu? macam haremm :> ASDFGHJKL betull ! sampai dekat sekolah tu lutut dah lemah longlai . penat sangat sangat . lepastu pergi makan makan semua , then masuk dewan .
lepas pembahagian hadiah , aq x dapat pun nombor . ciss aq malas lah nk lari , penat sakit perut tapak kaki macam terbakar . penatt . aq rumah omar mksdnya rumah merah . lepas pembahagian medal tu pemenang keseluruhan kejohanan tu diumumkan dan dan korang tahu apa? 
1.Abu Bakar 2.OMAR 3.Ali 4.Uthman 

geram sangatt ! nombor 2 pun jadilah :3 lepas solat, kawan aq ajak pergi naik blok tingkatan 2 . kel…

just the way i am

Image
assalamualaikum .

pelajaran okay kot setakat ni, geo je yang pening kepala , entah --' i dont understand coordinate stand for what? it kinda make me ASDFGHJKL . fening fening ! cikgu pun nampak baik :) math? kinda okay lah to me , mak suruh pergi tuisyen , erkk terus terang saya cakap saya MALAS .

banyak gila kerja sekolah cuti 3 hari je bagi kerja sekolah macam nak cuti setahun , amende ni? -.- geram gila, dahla kelas tingkat atas , semua mata pelajaran kena ada buku foolscap , jenuh gila nak ngangkat beg , beg aq dah nak terkoyak ! x boleh belah langsung .

ada tiga aktiviti dalam ko-kurikulum memasak,menjahit,kawad . aq pilih masak je :3 puihh kau ingat aq pandai sangat nak jahit jahit ni? seriously aq X MINAT so sekian,terima kasih . aq x pandai masak pun tapi lebih senang dari kawad ngan jahit kot . bolehlah setakat nak masak maggi AHAHA !

aq pulak makin berjerawat -.- apekebende ntah . malas nak cite pasal aq , aq cenggitu la x ada ape yang berubah since 1999 , masih gila2, …