i learned good thing



wahh penatnya belajar -.- sebenarnya saya sudah belajar untuk menyayangi sekolah baru sedikit demi sedikit . semakin hari, rasa macam seronok pula . sebenarnya senior senior semuanya baik dengan kami . cikgu pun jarang yang ada terlalu garang dengan kami . paling tidak pun cikgu geografi je yang nampak agak garang .

kelas saya terasing dari kelas tingkatan satu yang lain . entahlah kenapa, tapi yang pasti banyak budak lelaki berkeliaran kat koridor bila waktu rehat . maklumlah, tingkat atas tu rasanya untuk budak ting 4,3 rasanyalah . masa tu saya tengah jenjalan nak masuk kelas kan,  lepastu sekumpulan budak lelaki lalu , kami berselisih la kan, tetiba sorang budak lelaki tu tegur saya. x dengar punn apa yang dia cakap , dengar ke tidak ada saya kesahh kah?

minggu depan 1 minggu ada orientasi . bestnya! x belajar woo, anyway happy birthday yoseobbie . act, on 12 o'clock sharp i had wish him, i am the second person to say happy birthday to our birthday boy today, yang yoseob a.k.a fake maknae of B2ST . on gikwang and kevin birthday, i would like to be the first fan to wish them, fighting!

then, erm suka x skin baru nih? bagi saya skin ni nampak kemas, simple but nice . saya x adalah nak kata blog saya cantik tapi saya cakap skin ni cantik . x faham? ahh lantak hangg . lepastu baru baru ni kakak angkat saya gaduh dengan em, sapa entah . dia cakap ada orang tu kutuk keluarga dia (rasanyalah) , hah? ya allah, sape x marah kalau ada orang kutuk keluarga kita kan? sebenarnya budak tu tingkatan 3 lah rasanya tahun ni dan kakak saya tu tingkatan 4 . haiyyo, junior lawan senior =.=

Comments

Niena Sofea said…
Salam kenal ..

Niena dah follow sini ..

Jom follow Niena semula .. Niena akan buat GA esok .. =)

http://nienasofea.blogspot.com

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result