Posts

Showing posts from January, 2012

hello !

Image
Hello , okey saya sekarang x aktif sangat kat fb mungkin merajuk dan x nak tengok serta tahu tentang budak tu . saya sekarang aktif di twitter . sekarang blog saya sudah ada 243 followers , terima kasih atas sokongan followers2 saya walauupun saya tahu bukan semua yang sudi membaca cerita kerek saya . sekali lagi terima kasih :)

baru baru ini B2ST telah buat satu lagu baru yang diberi tajuk 'i knew it' sempena album baru 'Beautiful Show' . mv telah dilepaskan pada 26 januari manakala lagu dilepas pada 25 januari . dah tentu semua b2uty tahu tentang benda ini kan? setahu saya mv nya ditulis dalam bahasa hangul so, susah sikit kot nak mencarinya . saya dapat mv tu pun melalui dkpopnews .

ooh saya dah jadi KISSme lah sebenarnya dah lama pun sejak dengar lagu 0330 ! yeah yeah eli and kevin is mine so back off or i shoot u with gun . baru2 ni kevin jadi most-want-to-be-boyfriend . hahaha acano? jangan rampas pulak , tembakk nak? hahaha dan saya dah decide nak jadi pink pan…

i learned good thing

Image
wahh penatnya belajar -.- sebenarnya saya sudah belajar untuk menyayangi sekolah baru sedikit demi sedikit . semakin hari, rasa macam seronok pula . sebenarnya senior senior semuanya baik dengan kami . cikgu pun jarang yang ada terlalu garang dengan kami . paling tidak pun cikgu geografi je yang nampak agak garang .

kelas saya terasing dari kelas tingkatan satu yang lain . entahlah kenapa, tapi yang pasti banyak budak lelaki berkeliaran kat koridor bila waktu rehat . maklumlah, tingkat atas tu rasanya untuk budak ting 4,3 rasanyalah . masa tu saya tengah jenjalan nak masuk kelas kan,  lepastu sekumpulan budak lelaki lalu , kami berselisih la kan, tetiba sorang budak lelaki tu tegur saya. x dengar punn apa yang dia cakap , dengar ke tidak ada saya kesahh kah?

minggu depan 1 minggu ada orientasi . bestnya! x belajar woo, anyway happy birthday yoseobbie . act, on 12 o'clock sharp i had wish him, i am the second person to say happy birthday to our birthday boy today, yang yoseob a.k.…