see you soon :(

Wall Photos
#aloloh, comelnye bear ni, belikan untuk saya bolehh? bolehla, sayangg awkk

hey =) i got to go to gambang tonight . HEHE .. i know u dont jelly with me .. rite? x seronok lah kali ni, ramai budak kelas saya x ikutt , saya macam -.-' erkk? dulu masa pergi trip ke terengganu memang best habiss ... mira x hantar lagi borang, haritu cikgu kasi kat mak sebab mira x hadir, mak mira cikgu kat sekolah .. lepastu mak hilangkan borang tuh , tapi cikgu kata x pe, esoknya cikgu bagi borang semulaa kat mira .. sekarang borang tu masih x hantaar2 lagi x tau lah macammaner .. i gonna miss my blog , my readers , my facebooks , my twitter , my geng , my haters , my copycaters , my sisters and etc . jaga blog saya eh? HAHA, mira x pergi lama punn ada lah dalam 1 hari 2 malam gitulahh . jaga blogg saya =.- . okehh, lepas trip mira akn post camner trip tu eh?

Comments

Popular posts from this blog

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result