sambung ~

comel je tisu ni

dah 6 hari x buat benda alah ni *angguk* hari ni tetiba je mari angin mana ntah suruh habiskan benda ni!

Day 6 : Five things you cant live without.

1.udara
2.air
3.makanan
4.tempat tinggal

#rujuk kat buku sains muehehehhehe

Day 7 : Four memories

1. saya terjumpa budak lelaki sekolah saya kat pasar
2. pelampung 2 seat . time nak naik gelongsor , saya duduk kat depan dan kawan saya nak naik, dia lepaskan tangan dia kat pelampung dan pelampung tu hampir2 terlepas.
3. saya tersembam depan headprefect saya
4. geng anti coupple .. -_-

Day 8 : Three words you ca't go a day witout using

x pham !!! next question

Day 9 : Two things you wish u could do

1. mati dalam islam
2. gembirakan mak ayah

Day 10 : One person you trust

1. wan nur adleen elany . she is my friend , naa -_- she is the best i had ~

dah tamat yuhhuu ! sekarang saya patut jaga muka dengan baik~ hahh this make me suffer very much . saya kena pakai toner apalah lagi .... saya dah kata sbp takkan pilih saya . sheep, saya benci memohon benda yang saya tahu saya x akan dapat . what the fish .

Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)