manusia tidak terlepas dari buat kesilapan


kita kan manusia, ada buat silap betul kan? .... saya tahu saya ketinggalan .. tapi ikut suka kaki saya lah kan?


ingat lagi part masa photoshoot watch out? yang hyung shik jatuh ke dalam laut? semua orang kata dongjun terjun ke dalam air untk selamatkan hyung shik selepas hyungshik jatuh kan? but for me, it kinde look hyungshik that pulled dongjun's shirt right? hyungshik sempat jerit nama dongjun sebelum jatuh ke dalam air sebab tu dongjun sempat paling muka dan jatuh dalam posisi yang baik .. nasib baik dongjun pandai berenang tapi masalahnya hyungshik x pandai berenang .. manager dia terus terjun dalam laut lepas nampak dongjun ngan hyungshik jatuh . muka hyungshik nampak macam terkejut sangat .. orang kata dia kena pergi hospital lepas tu sebab mengalami kejutan .. okee itu saya x tau betul ke x .. satu perkara yang saya x pernah faham adalah kenapa orang yg x reti berenang duduk kat tempat yg tggi dan tepi , yang ada risiko untk jatuh ke dalam air? anyways, ZE:A hwaiting !!

hari ni nak tengok running man~

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion