I am happy now !

ILurvu.

saya sekarang dah guna blogskin by nurul ain, tengok sendiri di credit section ! terima kasih kak, template ni lawoo sangatsangat ! sygg akak . saya malas mahu edit blog saya .. so, saya pergi ambil freebies ni, apa salahnya kan?  saya baru balik dari perak . apa saya buat kat sana? hantar abang sulung saya ke uitm kat seri iskandar .. mak saya dah tempah satu bilik v.i.p , hotel ni dah berapa kali buat hal , iaitu lambat nak check in, kat kaunter dia tertera check in ada pukul 2 tetapi saya check in pada pukul 3 kerana bilik tu lambat sangat nak kemas , naknya mak saya marah kat budak pendaftar tu, dahla check in lambat, mintak maaf pun tidak .. boleh je dia buat muka selamba sambil ckp budak housekeeping buat hal ... haihh -.-

lepas tu pergi teluk batik, kena pulak masa tu dia buat pesta .. entah apa namanya, banyak gila barang2 comell , tapi satu pun saya x beli ! tau apa yang saya beli? selipar yang harga 10 ringgit tu ! HAHA . lepas tu saya tengok orang naik benda yang macam pisang tu kat pantai ouuhh best ! yang saya terkejut tuu, ada ke pulakk bila dah habis main, dia lempar orang2 kat atas pisang tu begitu je lepas tu dia blah dengan bot dia.. lempar tu maksudnya dia belok deras lepas tu orang kat atas tu tercampak ! HAHA tragikk mehh .. dah habis pergi pantai tu mak saya bawak pergi makan kat satu kedai ni, saya order mi udang punyaa ! HAHA siott, best gilaa .. udang dia besar besar , lepastu mi dia slurrppp ! mi udang we love it #copy ayat mi sedap :)

BIGHEARTDIARY

dalam perjalanan balik tu kitorang lalu jalan cameron highlands, alang alang dah lalu baik pergi terus kann? so, kitorang pergi la cameron highlands ! sedapp, sejukk , tapi x sesejuk dulu .. entah macam dah hilang kesejukkannya kan? ada tu saya makan strawberry yang disalut coklat tu .. ouhh memang sedapp ! luar dia rasa coklat dalam berjuss .. mak saya sampai 3 dia beli strawberries ! lepas tu saya ngan abang saya yang kedua tuu pergi tengok keychain kat pasar dia tuu .. aww comel lotee ! saya ada beli 5 keychain and knows what? smuanya strawberries . HAHA jelly? aloloh okey okey mir bagi satu kat awak eh! janganla sedih ..

macam mana nak tukar header ni? help me please

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion