chaejin ♥

Teen Life

assalamualaikum 

hello ! korangg ! mira dah ada bias baruu !!



nampak mamat kat atas? that is my chaejin hensem kan? dia masih muda korang congak sendiri lah umur dia .. dia lahir 1995 .. dan group dia MYName baru je debut.. rasanya bulan ni lah diorang debut . masih baruu ! diorang dah ada mv .. nama dia message korang pergi bukak youtube sendiri ! i warned you dont you dare take my bias away ! mira susah payah cari mamat ni last2 jumpa jugak , korang senang2 nak ambikk dia kan? HAHAK, kalau korang bagitau kita boleh share !

u zoom zoom my heart like a rocket ! ooo my handsome target .. i like like like it ! HAHA

Comments

Popular posts from this blog

Bosan Tunggu UPU

update (:

Update : my upu result