masalah !


oouuhh ! saya dah tempuh hari yang buruk lagi tragik hari nii .. pertama.. hari khamis ni ada pemntasan drama kat skolah saya . kami perlu buat sendiri tanpa bantuan guru , hukhuk nk nangis rasa bila kena pikir .. dahla kami bertekak sesama sendiri .. 


kalau buat pertandingan .. kelas kitorang pasti dapat johan keseluruhan ... mana x nya boys kelas kami semuanya egois . haktuihh satu habukk pun x nk nagi kerjasama . ingat macho sangat laa diorang wat camtu? sumpah aq kata kalau boleh aq nk tampar sorang2 biar diorang sedarr kita ni nk wat drama bukan contest kontrol macho ! . itu yg pertama yg kedua .. 

minggu depan ada pertandingan antara rumah rumah sukan ! bertambah la msalah saya . korang doakan saya x terpilih eh? tolong saya tolong saya ! yg ketigaa



internet saya lambat gilaa ! nk post pun kena berjuta kali tekan butang loading .. nk patah rasanya jari jemari saya yg cute nih ! *uwerkkk nk muntahh .  yang keempat .. saya dituduh mnipu! menipu? haha saya dituduh menipu kerana ckp dah follow but x follow pun ! meh nk explain .. bila saya tekan butang follow tu kan.. dia kata saya dah follow .. so sya ckp sya dah follow kan tapi x tau laa kenapa dia jadik unfollow balikk . sebab tu buat masa sekarang saya jarang nk blogwalking .

masalah masalah !

happy wedding day to my beloved teacher 





Comments

Popular posts from this blog

SESTER / SM Sains Kuala Terengganu in my opinion

Bosan Tunggu UPU

Update : my upu result