buat header !


because im naughty naughty ~ bonjour ! tadi, kawan saya nk tempah header dari saya  . saya ckp x yah tempah saya bagi free . nk tgk header saya buat?
saya tau kamu akan kata hodoh ! HAHA memang pun hodoh saper ckp hodoh angkat kening kamu ~ -erk- haha . header saya x sesuai langsung dengan blog dia yg chomell lotte tuh ! oit oit, saya bukan nk menunjuk yg saya buatkan header untk orang .. apa celup nk tunjuk2 header hodoh buatan saya kat korang ! saya mau sharing je . bukan ke sharing tu caring? hikhokk . saya pun x reti lah nk buat header comel2 nih .. tgk header saya, sakai gila .

capital N ~ lama x jumpa !




Comments

Popular posts from this blog

update (:

Bosan Tunggu UPU

Happy 2013 :)